Logo Delhaize AD Flora Merelbeke - AD in het groot gescheven met Flora daaronder vermeldt

De pizza, een eenvoudig Italiaans gerecht, waarmee u veel heerlijke smaken als gevolg van uw persoonlijke en onze combinaties kunt creƫren.

De pizzabodem, klassiek met tomaten en kaas, kunt u bij ons beleggen naar hartelust. Ambachtelijk vlees, vis of een combinatie met verse groenten? Kortom het maakt niets uit bij Pizza Flora. Alsook voor de veggie’s onder ons is er een ruime keuze aan de combinaties. Bestel deze online of kom langs in de winkel.

Onze kwaliteitsvolle producten en liefde voor voeding, samen met jullie smaak en kookkunst, vormen het begin- en eindpunt van onze bedrijfsfilosofie. Daarom verrijken we het veelomvattend Delhaize-assortiment met onze eigen ambachtelijke pizza’s. Wij willen, samen met jullie, het beste op jullie bord toveren. laat u verleiden.

Conclusie? Laat u verleiden door ons overheerlijk assortiment!
Alsook Ideaal voor een snelle hap of een gezellig tafel momentje.

Ambachtelijk vers afgebakken

Onze pizza’s worden bij Pizza Flora ambachtelijk en ter plaatse afgebakken. Onze eigen ovens staan dagelijks voor u gloeiend heet om u zo de lekkerste pizza’s te bezorgen. Ideaal voor een snelle hap of een gezellig tafel momentje.

Download onze huis-folder

Download onze huis-folder en vind al het lekkers dat u zoekt in onze folder, overvol heerlijks met ons uitgebreid huis-assortiment.

Belegde broodjes, schotels, verse pizza’s en zo veel meer.

Bekijk onze folder